Erika Nyström

Ny bloggplats o 1 år

Välkommen till min nya blogg!

Detta är så spännande! Som du kanske vet och ser så har ag börjat blogga hos Wintage.se som är den nyaskapad sidan som jag har fått chansen att få ha min blogg hos. Dem håller på mycket med secondhand, hur man kan förnya det gamla, vilket jag också håller på med och tycker är roligt. Så det var en självklarhet att jag skulle säga ja till förfrågan. Tycker att du absolut ska kolla in deras sida! För man får hur mycket inspiration som helst!

Tänkte även berätta lite vad jag hittar på nu eftersom jag tog en paus från den gamla bloggen har du kanske inte koll på vad jag gjorde innan och hur långt jag kommit med min utbildning. Tänkte jag berättar lite kort om där jag pausade.

Jag läser då en hantverkslärlings utbildning som är på distans men som har sin grund i Leksand (jag passar på att göra lite reklam för det tycker jag dem är värda, älskar min utbildning och det funkar kanon!). Denna distans utbildning läser jag på 💯% ute på en arbetsplats alltså hos en handledare. Det finns många olika hantverk och jag har valt att bli skräddare för det är sömnad som jag tycker är så vansinnigt roligt! Eftersom kursen är på distans så kan jag vara skräddarlärling nere i Malmö. Min handledare lär mig också allt som jag ska veta och kunna för att bli skräddare (att kunna ta mitt gesäll).

Det var lite kortfattat men har ni flera frågor så är det bara att fråga🌟

Vi firar ett år idag, jag har varit på min lärlingsplats i ett år. Ett år som har gått jättefort och varit så himla roligt! Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag kom in genom dörren och träffade denna glada, spralliga och lite galna kvinna (på ett bra sätt). Det känns inte som ett år, det känns inte som om jag inte har lärt mig något men under middagen när vi tänkte tillbaka på det så kom vi bara på fler och fler saker som jag har fått testa på och lärt mig. Det tog aldrig slut. Så härligt! Nu är det bara ca 1,4 mån kvar på utbildningen och den känns både lång och alldeles för kort…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply